Media

Volg Yogahelden: na m’n eerste boek ‘In Yogaland’ werd ik zelf – parttime – yogadocent. Intussen bleef, en blijf ik  speuren naar  geïnspireerde yogabeoefenaren, – leraren en bewuste lichaamswerkvernieuwers (bijv. Katy Bowman).

Inmiddels kent iedereen de grote bekende yogaleraren. Maar wie zijn de gedreven mensen achter al die yogascholen, groot en klein? Wat drijft ze? Hoe zit het met de humor in de vaak serieuze yogabranche? Hoe wordt de yoga als gedachtegoed – van de mat af – in het dagelijkse leven van deze hardwerkende idealisten geïntegreerd? Hoe run je je eigen yogaschool? Een zoektocht naar de onbekendere kleine Helden, met bescheiden ego’s, maar met grote visie!

Volg de verhalen van de mensen achter YogaToday, YogaLab, en vele anderen.

 

Isolde_en_Herman_02

Isolde en Herman van YogaToday Foto Sue Cowell

Lees het verhaal van Herman en Isolde in de ‘INVORM’-gids: 10-minuten Yoga van sept 2014

 

Foto Eveline Renaud Samen

Daan en Patric van Yoga Lab Foto Eveline Renaud

Binnenkort hun verhaal te lezen, op deze pagina.

 Wil jij hier ook staan? Wil je ook een mooi portret met de essentie van jouw persoonlijke yogaverhaal? Laat het me weten en ik maak een journalistiek PR heldenartikel, met foto en opmaak van Sue Cowell (www.atomodesign.nl) over je school, centrum, of over jou als bijzondere free-lance yogi, voor je site, blog, flyer of brochure. Je krijgt ook een plek op de pagina van deze site. Sluit je aan bij de yogahelden serie!

Voor meer info over artikelen: bel Marciel 06 17 232 787, of zie de contactpagina.