Talkshow

Met de cafétalkshow ‘De kleine Witteman in het maaiveld‘  heeft Marciel vier jaar lang, regelmatig, maar ook te pas en te onpas,  Amsterdamse café’s en zaaltjes op zondagmiddagen geïnspireerd, opgefleurd, soms geïrriteerd, met leuke en verrassende bekende en onbekende gasten uit de muziek, theater,  het schrijfcircuit en de zakelijke wereld. Maar ook koks, filosofen en yogaleraren kwamen aan bod. En altijd verrassende gesprekken met inspirerende helden!

De Goedlijftalkshow van Marciel in Amsterdam: over beweging, alignment, yoga en gezondheid. Een show die iedereen aangaat! Gesprekken en discussie rond een thema, met yogalovers, artsen, fysiotherapeuten, meditatiefreaks, chiropractors, verssapgoeroe’s, en nog veel meer professionele en minder professionele gezondheidswetenschappers, wijzen en goeroe’s.

Er zal worden gesproken over de gezondheid van lichaam en geest,  over eigen filosofieën, en welja, ook goedheid en liefde komen aan bod. Kleine oefendemonstraties, verhitte discussies, en misschien wel een stukje bloot, wie weet… En…. we blijven kritisch, en lachen: niemand wordt gespaard! Voor iedereen die geïnteresseerd is in de eigen gezondheid en daar zelf de verantwoordelijkheid voor wenst te nemen.

Check de facebookpagina van de kleine Witteman in het maaiveld om een impressie te krijgen van Marciel’s talkshows en interviews:  https://www.facebook.com/DekleineWittemaninhetmaaiveld

Voor meer info: of wil je een Goedlijfshow organiseren in jouw dorp, stad of centrum; bel Marciel 06 17 232 787